Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Rüyada başka birinin yüzünde yara gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinin dikkatle dinlendiğini fark ederlerse daha iş birlikçi davranabilirler.

Rüyada başka birinin yüzünde yara görmek işinde çok ilerleyeceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka birinin vücudunda yara görmek maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada başka birinde yara görmek zorlukların giderileceğine, birçok dedikoduya maruz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birinin yaralandığını görmek çok büyük bir işe girileceğine, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine delalettir.

Rüyada yüzünde kırmızı yaralar görmek yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine, kişinin akıllıca yapacağı bazı hamleler sonucunda geleceği için çok kritik yatırımlar yaparak zengin bir hayatın kapılarını aralayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzünde yaralar çıktığını görmek düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin yüzünde yara görmek yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada yüzü yara olmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments