Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek

Rüyada birinin yüksekten düşmesini görmek bağının ve bahçesinin de artacağına, hayırlı işlere imza atacağına, anne babanın birbirine düşeceğine, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına delalet eder.

Rüyada birinin yüksekten düşmesini gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu kendinize çok fazla sorun etmeyin.

Rüyada yüksekten düşerek ölmek yaşanan hastalıkların sona ereceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada annenin yüksekten düştüğünü görmek sorunların çözüm bulacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşini yüksekten düşerken görmek torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, işten kaçmayacağına ve alnının teriyle kazancını elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun yüksekten düştüğünü görmek alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek büyük bir mala sahip olacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düştüğünü görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, işlerinin açılacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına işarettir.

Rüyada yüksek bir yerden düştüğünü görmek işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments