Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sevincinin üzüntüye döneceğine, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının yüksekten düştüğünü gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Rüyada kardeşinin yüksek bir yerden düştüğünü görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kişinin mesleki başarısını artırmak için var olan yeteneklerini ortaya koyabileceği fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve tüm engellerin aşılacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüksek yerden düşeceğini görmek işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşının yüksekten düşüp öldüğünü görmek hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada bebeğinin yüksekten düştüğünü görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına inanılır.

Rüyada kendini yüksek bir yerden düştüğünü görmek ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşüp yaralanmak uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada kızının yüksekten düştüğünü görmek hayır duaları alınacağına ve daha iyi yerlere gelineceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments