Rüyada birinin tavuk yediğini görmek

Rüyada birinin tavuk yediğini görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Para konusunda dostlarınızın desteğiyle sıkıntılarınızı kolayca atlatacaksınız.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına işaret eder.

Rüyada kızarmış tavuk yediğini görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine inanılır.

Rüyada tavuk yediğini görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulur.

Rüyada tavuğun yumurtasını yediğini görmek gelirinin giderinden fazla olacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Rüyada tavuk yedirmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına delalet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments