Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek beklenen mirasın alınacağına, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve hayırlı haberler alınacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini gördüyseniz:

  • Dostlarınızı darıltmanız ya da sizin onlara gereksiz yere darılarak bir anda defterden silmeniz mümkündür.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gönül işlerinin hareketleneceğine delalettir.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek hem yeni yerler göreceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına alamet eder.

Rüyada birinin çiğ tavuk yediğini görmek çok iyi bir duruma geleceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine inanılır.

Rüyada çiğ tavuk kanadı görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çiğ tavuk et görmek hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Rüyada çiğ tavuk görmek koyu muhabbette kalacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada bütün çiğ tavuk görmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, kişinin çoğu kendi davranışlarından kaynaklanan bu durum için çözüm bulmak yerine kabullenip kendini daha da geri çekeceğine delalet eder.

Rüyada temizlenmiş çiğ tavuk görmek rızkının genişleyeceğine, elinin bollaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments