Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, sevinç gözyaşları dökmeye, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tavuk yemeği yediğini gördüyseniz:

  • Rekabet veya mücadele gerektiren ortamları gereğinden fazla küçümsüyor olabilirsiniz.

Rüyada tavuk yemeği yediğini görmek rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına alamet eder.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek öz güven kazanacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına yorulur.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin tavuk yediğini görmek sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada tavuk yediğini görmek başarı üstüne başarı kazanacağına, işlerinin çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının tavuk yediğini görmek gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına işarettir.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek çok hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments