Rüyada tavuk yedirmek

Rüyada tavuk yedirmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, huzurlu, rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, verilen emeklerin boşa gideceğine, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine işarettir.

Rüyada tavuk yedirmek gördüyseniz:

  • Ani tepki, hareket veya sözler ileride pişmanlık yaratabilir.

Rüyada tavuk kanadı yediğini görmek daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kızarmış tavuk yediğini görmek uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek insanlar tarafından tanınacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada çiğ tavuk yediğini görmek çok büyük bir işin başına getirilmeye, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulur.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında alınacak zaferler sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tavuk yediğini görmek gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada pişmiş tavuk yediğini görmek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, çok büyük ve üzücü haberler alınacağına işarettir.

Rüyada tavuk döner yediğini görmek hepsinin alın terinin karşılığı olacağına, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments