Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, sorunlarını ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı hataları düzelteceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının ortadan kalkacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, kazancının rahat şekilde yaşamasına ve ailesinin ihtiyaçlarını karşılamasına yetecek oranda olacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı şikayetlerinizden kurtuluyorsunuz.

Rüyada gelinlik ve siyah ayakkabı giymek kendisine kızacağına, korkularından, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada topuklu siyah ayakkabı giymek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, tersliklerin ve hayal kırıklıklarının üst üste geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah elbise ve ayakkabı giymek hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına işarettir.

Rüyada birinin siyah ayakkabı giydiğini görmek malının ve parasının da artacağına, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına tabir olunur.

Rüyada siyah yüksek topuklu ayakkabı giymek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine işaret eder.

Rüyada siyah eski ayakkabı giymek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına inanılır.

Rüyada siyah ayakkabı giydiğini görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, çok büyük bir acı duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada siyah erkek ayakkabısı giymek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments