Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek üzerinde kafa yoracağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, atılan her adımda çok daha güzel işler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada birinin senden özür dilediğini gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Rüyada birinin senden özür dilemek eve kapanacağına, yapılan ahlaksız davranışlara tabir olunur.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek yaşam tarzında büyük değişiklikler yapılacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arkadaşının özür dilediğini görmek istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, hane halkını çok mutlu edecek ve sevinçten havalara uçuracak bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada birinin özür dilemek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, bu yüzden çok büyük maddi bir zarara uğrayacağına, her daim temkinli olacağına inanılır.

Rüyada başbakandan özür dilemek geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalettir.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, ruhuna hayrat yapılacağına, öbür dünyada rahat etmesi için çeşitli güzel ve sevap defterinin açık kalmasını sağlayacak bazı şeyler yapacağına ve hayırlı ve güzel bir şekilde dualar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinden özür dilemek büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments