Rüyada arkadaşının özür dilediğini görmek

Rüyada arkadaşının özür dilediğini görmek böylece yeni bir hayata adım atılacağına, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, ortak edineceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, saygınlığına da saygınlık katacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının özür dilediğini gördüyseniz:

  • Yine de, tüm gayretlere değeceğe benziyor.

Rüyada arkadaştan özür dilemek doğruluğu bulacağına, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşından özür dilemek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşının özür dilediğini görmek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada küs olduğun kişiden özür dilemek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek işlerin aksayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına inanılır.

Rüyada birinden özür dilemek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve bu durumu aile hayatına yansıtacağına, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Rüyada başbakandan özür dilemek geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, dünya nimetlerinden çok daha fazlası ile nasipleneceğine yorulur.

Rüyada birinin özür dilediğini görmek çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
sıradan

mrb ben rüyada arkadaşımın sevgilisinin ona sürekli telefon açıp özür dilediğini gördüm ama ben asla seni affetmiycek diyordum onlar bir birlerini çok severken ayrıldılar kız bi dua etti eğer kaderimde yazılı değilse Allah ım ayır bizi diye