Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, yanlış yatırımlar yapılacağına, özlemelerin son bulacağına, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Rüyada eski sevgilinin senden özür dilediğini görmek rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına inanılır.

Rüyada eski sevgilinin özür dilediğini görmek yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, istediği ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zaman içinde elde edeceğine işarettir.

Rüyada sevgiliden özür dilemek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakandan özür dilemek ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, mutlu bir evliliğe işaret eder.

Rüyada düşmanının özür dilediğini görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada anneden özür dilemek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinden özür dilemek başına çok güzel olaylar geleceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments