Rüyada birinin özür dilemek

Rüyada birinin özür dilemek mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, geçiminin zorlaşacağına, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, ödeme güçlü çekeceğine, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına delalet eder.

Rüyada birinin özür dilemek gördüyseniz:

  • Sizi zorlayan kişilere göre değil, aklınıza göre hareket etmelisiniz.

Rüyada öğretmenden özür dilemek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada birinin özür dilediğini görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilisinin özür dilediğini görmek ağız tadının yerine geleceğine, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına işarettir.

Rüyada birinin senden özür dilediğini görmek gücünü ve itibarını geri kazanacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşından özür dilemek insanların kendisine her zaman destek olacağına, umutlarını kaybedeceğine işaret eder.

Rüyada özür dilemek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine rivayet eder.

Rüyada anneden özür dilemek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada babadan özür dilemek bolluk içinde yaşayacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments