Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalettir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını gördüyseniz:

  • Kendinize zaman ayırın.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada silah sıktığını görmek hayatında hiç tatmadığı bazı duyguları tadacağına, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hasta ise bakacağına yorulur.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkan birini görmek makam sahibi olacağına, malına mal, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine işaret eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına alamet eder.

Rüyada birinin sana silahla ateş ettiğini görmek kredi çekileceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına tabir olunur.

Rüyada birini çok sık görmek zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, en büyük acılarının dineceğine alamet etmektedir.

Rüyada sık sık deprem görmek yeni bir kazanç kapısı açılacağına, yapılan işlerin fazla kar getireceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments