Rüyada birinin silah sıktığını görmek

Rüyada birinin silah sıktığını görmek rahatın ve konforun yerine geleceğine, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin silah sıktığını gördüyseniz:

  • Siz size yetersiniz.

Rüyada silah sıkan birini görmek yaşanılan semtte ya da iş hayatında bir dedikoduya malzeme olunacağına, para sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına, tatsız durumlar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah sıktığını görmek maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek ona özlemle sarılacağına, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sık sık sevgiliyi görmek güzel bir gelecek sahibi olunacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık su içmek sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına yorulur.

Rüyada sık sık tuvalet görmek kötü günler geçireceğine, yıpranacağına, yaşadığı hayatın ve allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments