Rüyada silah sıktığını görmek

Rüyada silah sıktığını görmek yaşayacağı güzel günlerin de çoğalacağına, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, pişman olacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine, tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, endişelerin bitip yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Rüyada silah sıktığını gördüyseniz:

  • Bir sosyal etkinliğe katılabilir, insanlarla güzel konuşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada silah sıkan birini görmek uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, iş hayatında kendisi ile uğraşan düşmanları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek insanlar arasında yüceleceğine, saygınlık göreceğine, sevilen ve iyi anılan kimse olacağına, yeni mekânlara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada silah sıktığını görmek yaşadığı zor günlerin biteceğine, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada sık dişli tarak görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, çok büyük ferahlık yaşayacağına yorulur.

Rüyada sıkan ayakkabı görmek ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sık sık birini görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments