Rüyada silah sıkan birini görmek

Rüyada silah sıkan birini görmek zenginliği bulacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, sorunların ve engellerin biteceğine, kar elde edileceğine, kişi için hayatının en parlak döneminin geleceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına alamet eder.

Rüyada silah sıkan birini gördüyseniz:

  • Herkesin kırılgan olabileceği konular vardır, biraz daha politik olmanızda fayda var.

Rüyada silah sıktığını görmek kişinin maddi anlamda gücünü kaybederken bu durumun aynı zamanda iç dünyasından da pek çok şey alıp götüreceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sana silah sıktığını görmek herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada birinin silah sıktığını görmek güzel günler için çalışılacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah sıkan birini görmek yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına delalet eder.

Rüyada sık sık köpek görmek aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, doyasıya sefasını süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek ana baba için büyük bir ev alınacağına, kazanç ve mal kaybına uğrayacağına rivayet eder.

Rüyada yüzüğün sıktığını görmek kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments