Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, elinde olan parayı bir anda karşısına çıkan bir durumdan ötürü harcamak zorunda kalacağına, sevilen kişilerle çok başarılı bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine tabir olunur.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Bazı kişiler veya meslektaşlarınız sizi yanlış yönlendirebilir, yanlış bilgiler verebilir veya verilen tavsiyeler doğru hesaplanmamış olabilir.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek sorunlarını bitireceğine, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada parmağını ısırmak kötü haberlerin alınacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin parmaklarını ısırmak endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, alınan bir haber ile moralinin bozulacağına inanılır.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada parmak ısırmak kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, herkesin takip ettiği ve ilgi gösterdiği biri olacağına, sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ayak parmağını ısırmak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments