Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek tamamlanmadan kalacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Rüyada kulak kesilmek yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına alamet eder.

Rüyada kulağı kesilmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, şansının bir türlü dönmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, şansının ve kısmetinin de bir ömür kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, toplumda suçlu, allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kesildiğini görmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmesini görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek aralarındaki bağlılığın ve sevginin daha da artacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments