Rüyada kulağımın kesildiğini görmek

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek ağız tadından olacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine nadiren de iş kaynaklı sıkıntılar yaşayacağına, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bir sebeple neredeyse yıkılacağına işaret eder.

Rüyada kulağımın kesildiğini gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik adımlarınızın, uzun vadeli planlarınızı ya da uzun zamandır devam eden bazı işlerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada kulak kesilmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Rüyada kulak kesilmesini görmek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına tabir olunur.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına, bir mücevher takması ise erkek çocuğu olacağına delalet eder.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kulak kesildiğini görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kulağı kesilmek rızıksız kalacağına, borç batağına düşeceğine, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına yorulur.

Rüyada kulak kesilmesi görmek huzura erileceğine, zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine işaret eder.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments