Rüyada kulak kesildiğini görmek

Rüyada kulak kesildiğini görmek yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, sıkıntıların kısa bir zamanda bitip yerini sevince bırakacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kulak kesildiğini gördüyseniz:

  • Borç-alacak, miras meseleleri bakımından daha şanslı olabilir, aradığınız krediyi kolaylıkla bulabilirsiniz.

Rüyada kulak kesildiğini görmek işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek refaha erileceğine, tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmesi görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kulağı kesilmek maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada kulak kesilmesini görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine inanılır.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kesilmek işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments