Rüyada kulak kesilmesini görmek

Rüyada kulak kesilmesini görmek üzüntülerin sevince dönüşeceğine ve hastalıkların son bulacağına, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kulak kesilmesini gördüyseniz:

  • Dikkat etmeniz gereken şey karşı cins ilişkilerinizdir.

Rüyada kulak kesilmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına rivayet eder.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kulak kesilmesi görmek ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine işaret etmektedir.

Rüyada kulak kesildiğini görmek aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek sıkıntılarının sona ereceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada kulağı kesilmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına, kendisini üzen konuların kapanacağına alamet eder.

Rüyada kulağın kesilmesini görmek çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye inanılır.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder rüyada yarış kazanmak kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments