Rüyada kulağının kesildiğini görmek

Rüyada kulağının kesildiğini görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine, sıkıntılarını yakın bir zaman içinde herhangi bir aksilik yaşamadan atlatacağına, sevdiklerine kavuşacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulağının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada birinin kulağının kesildiğini görmek geçim sıkıntısı yaşanılacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına inanılır.

Rüyada kulak kesildiğini görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Rüyada kulak kesilmek bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine alamet eder.

Rüyada kulağının kesildiğini görmek çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına işarettir.

Rüyada kulağın kesildiğini görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada kulak kesilmesini görmek aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret eder.

Rüyada kulak kesilmesi görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine rivayet eder.

Rüyada kulağımın kesildiğini görmek bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments