Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek edilen duaların kabul edileceğine, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, saygı değer bir konuma çıkacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına delalettir.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu gördüyseniz:

  • Şu an için elinizdekilere göre seçim yapmamalı diğer seçeneklerinizin oluşmasını beklemelisiniz.

Rüyada ölünün kucağına oturmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, ortalığın karışacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir adamın kucağına oturmak kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına rivayet eder.

Rüyada kucağa oturduğunu görmek yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, hayalindeki herşeye yakın zaman içinde kavuşacağına alamet eder.

Rüyada bir erkeğin kucağına oturmak çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğin kişinin kucağına oturmak karısının çok mutlu olacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kucağına oturmak doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine, iş konusunda kişinin paraya ihtiyacı kalmayacak kadar kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Şükran

Rüyamda annem benim kucağıma oturuyordu