Rüyada sevgilinin kucağına oturmak

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, işinin yoluna gireceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak gördüyseniz:

  • Endişelerinizi paylaştığınıza inandığınız kişiler farklı şekilde davranabilirler.

Rüyada sevgilinin kucağına oturmak mutluluğa ve neşeye, hayatında yeni ufuklar açacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilinin kucağına oturmak geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına tabir olunur.

Rüyada annenin kucağına oturmak güzel evlatlar yetiştireceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına işarettir.

Rüyada birinin kucağına oturmak dertlerin ve sorunların biteceğine, bekarlar için evlenmeye yorulmaktadır.

Rüyada kucağa oturmak çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada erkeğin kucağına oturmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kucağına oturduğunu görmek bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinin kucağına oturmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments