Rüyada birinin kolyesini takmak

Rüyada birinin kolyesini takmak el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına, her anlamda güçleneceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup aile hayatında daha rahat bir döneme gireceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine delalettir.

Rüyada birinin kolyesini takmak gördüyseniz:

  • Fiziksel aktiviteler, seyahatler veya iletişim ağınızı genişletmeniz size yardımcı olabilir.

Rüyada büyük kolye takmak dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına, geçmişi unutup geleceğine, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Rüyada boncuklu kolye takmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil kolye takmak yeni projeler için kaynak elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada kalp kolye takmak anne ve baba ile iplerin kopma noktasına geleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına yorulur.

Rüyada kolyeler takmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada pahalı kolye takmak ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı kolye takmak yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada taşlı kolye takmak yaşanan kötü durumların düzeleceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments