Rüyada kolyeler takmak

Rüyada kolyeler takmak işinde ustalaşacağına, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada kolyeler takmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir tercih yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada inci kolye takmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ev içinde mutluluğun artacağına delalet eder.

Rüyada siyah taşlı kolye takmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolye yüzük takmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına delalet eder.

Rüyada başkasına altın kolye takmak hastalığın biteceğine, borçların kapanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birine gümüş kolye takmak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına işaret eder.

Rüyada firuze kolye takmak övgü dolu sözler işiteceğine, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye takmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına işarettir.

Rüyada geline altın kolye takmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments