Rüyada kırmızı idrar görmek

Rüyada kırmızı idrar görmek yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, aile içinde huzurlu ve sakin bir ortamın olacağına, kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine, başarı ve zafer kazanacağına, kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kırmızı idrar gördüyseniz:

  • Son döenemlerde yaptığınız çalışmalarla ilgili destek arıyorsanız hamlenizi yapın.

Rüyada kırmızı idrar yapmak elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine rivayet eder.

Rüyada idrarı kırmızı görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı idrar görmek el attığı her işten zararla çıkacağına, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada idrarını kırmızı görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, birlikte bazı işler yapılacağına yorulur.

Rüyada idrar ve kan görmek büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine alamet eder.

Rüyada tuvalete idrar yapmak insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada birikmiş idrar görmek can sıkıntısının sona ereceğine, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada idrarında kurt görmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments