Rüyada idrar içtiğini görmek

Rüyada idrar içtiğini görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, aile hayatında mutlu bir yuva kurmak için çok hayırlı adımlar atacağına, alacağı borçları vaktinde ödeyemediği için arkadaş çevresiyle de arasının bozulacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada idrar içtiğini gördüyseniz:

  • Neyse ki, engellere rağmen yeni fırsatlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada idrar içtiğini görmek hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin idrar içtiğini görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına rivayet eder.

Rüyada idrarından kan gelmek hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada idrar testi yapmak büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, başka kimselere de yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada çocuğunun idrar yaptığını görmek borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına delalettir.

Rüyada idrarını üzerine yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada temiz suya idrar yapmak iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada keçi idrarı görmek çok başarılı işlere girileceğine, onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments