Rüyada idrar ve kan görmek

Rüyada idrar ve kan görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, borçlarının hafifleyeceğine, yeni işler alma fırsatı elde edeceğine, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, umutlarının da tükeneceğine, kazançlarının gittikçe azalacağına, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine, rahat bir hayat sağlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrar ve kan gördüyseniz:

  • Bazı konuların nedenleri veya bazı kişilerin kim oldukları ya da tam olarak ne istediklerini konusunda şüpheleriniz olabilir.

Rüyada kan ve idrar görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, tatsız haberlerin alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrar ve kan görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada idrar yerine kan aktığını görmek uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada idrardan kan gelmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına delalet etmektedir.

Rüyada idrarından kan görmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, düşmanların çok üzüleceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada kanla karışık idrar yapmak elindekileri de alıp götüreceğine, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada idrarından kan geldiğini görmek hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, işinde büyük zaferler elde edeceğine işarettir.

Rüyada idrarından kan gelmek çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments