Rüyada yatakta idrar görmek

Rüyada yatakta idrar görmek maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, endişe ettiği işlerin son bulacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, hedeflerine kavuşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatakta idrar gördüyseniz:

  • Belli konularda bağlayıcı sözler vermeye veya önemli jestler yapmaya meyilli olabilirsiniz.

Rüyada yatağa idrar yapmak rahatsızlıkların tedavi edileceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, insanların takdirine mazhar olacağına alamet eder.

Rüyada yatakta idrar görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada idrarla kurt dökmek işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada sokağa idrar yapmak borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine ve allah’ın kendisine yardım etmesi için ettiği duaların da kabul olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine işaret eder.

Rüyada idrar kokusu duymak çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada sarı idrar yapmak bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine, tövbelerinin allah katında karşılık göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayakta idrar yapmak çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, talihin yüze güleceğine işarettir.

Rüyada başkasının idrarını temizlemek kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sorunların daha hızlı ve daha başarılı şekilde çözüleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments