Rüyada güvercin uçurmak

Rüyada güvercin uçurmak iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, işlerinde başarı elde edeceğine, nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada güvercin uçurmak gördüyseniz:

  • Gereken zamanı ayırabilirseniz, hayatınızda kırılma noktası olabilecek şanslı olaylar yaşamaya adaysınız.

Rüyada beyaz güvercin uçurmak ömrünün uzun olacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada uçan beyaz güvercin görmek üzüntülerin son bulacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret eder.

Rüyada güvercin uçtuğunu görmek sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, toplum içindeki yerin değerleneceğine ve itibarın da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin güvercin uçurduğunu görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinleri uçurmak ekmeğinin azalmayacağına, çarelere, çözümlere ve şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada uçamayan güvercin görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada uçan güvercin görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına delalet eder.

Rüyada güvercin uçurduğunu görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, onlara seve seve bildiklerini aktaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments