Rüyada birinin et yediğini görmek

Rüyada birinin et yediğini görmek kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, çok büyük bir sevgi ve arzu ile istediği kısmetine yakın bir zamanda kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada birinin et yediğini gördüyseniz:

  • Sadece gereksiz gösterişler için büyük paralar harcayabilir ya da sadece lüks için bütçenizi sarsabilirsiniz.

Rüyada aslana et yedirmek kalabalıktan uzak olacağına, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine yorulur.

Rüyada başkasının yılan eti yediğini görmek böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının et yediğini görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına delalettir.

Rüyada birinin et yediğini görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, büyük başarıların ve kazançların kapısını açacağına alamet eder.

Rüyada birinin köpek eti yediğini görmek sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çiğ et yediğini görmek huzursuz geçen günlerin biteceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına inanılır.

Rüyada çiğ tavuk eti yediğini görmek ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşek eti yediğini görmek moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments