Rüyada birinin köpek eti yediğini görmek

Rüyada birinin köpek eti yediğini görmek iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Rüyada birinin köpek eti yediğini gördüyseniz:

  • Değecek konularda bağışlar yapabilir veya yardımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada köpek eti yediğini görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin et yediğini görmek çok büyük bir şok yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerin et yediğini görmek yeni bir semte taşınılacağına, hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca işarettir.

Rüyada birinin köpek eti yediğini görmek çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada köpeğe et yedirmek bol rızık sahibi olunacağına, sıkıntılarından kurtulup daha özgüven sahibi bir kişi olarak hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada köpek eti yedirmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, işlerinin bu yüzden aksayacağına tabir olunur.

Rüyada köpeğin kedi yediğini görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpeğin koyunu yediğini görmek daha çok dünya malı edineceğine, kötülerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
ceylan

ruyamda ablamla annem kopek eti pisirip yiyolardi ekmek arasi yapiyolardi yaninda ayranda vardi ben gorup surekli kusuyodum asiri tiksiniyodum onlara gore cok normaldi dana eti gibi bana tepki gosteriyolardi tabirini cok merak ediyoeum