Rüyada başkasının et yediğini görmek

Rüyada başkasının et yediğini görmek içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, sevdiği kişilerden biri tarafından büyük bir ihanete uğrayacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine inanılır.

Rüyada başkasının et yediğini gördüyseniz:

  • Karşı tarafı anlamaya çalışmak ya da anlamasanız dahi, anlıyormuşcasına davranmak olayları yatıştırabilir.

Rüyada insan etini yediğini görmek büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine işaret eder.

Rüyada etli pide yediğini görmek deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacaklarına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının insan eti yediğini görmek çok sevinçli haberler alacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çiğ eti başkasının yediğini görmek uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına inanılır.

Rüyada başkasına et yedirmek eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölü eti yediğini görmek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, başının ağrıyacağına işarettir.

Rüyada dana eti yediğini görmek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bir koyduğu işten üç alacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments