Rüyada eşek eti yediğini görmek

Rüyada eşek eti yediğini görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, adının ülke dışında yayılacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, başarılarının tadına varacağına, seyahatlere katılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, icat yapacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına işaret eder.

Rüyada eşek eti yediğini gördüyseniz:

  • Limitlerinizi zorlayıp zorlamadığınızı kontrol ederek ilerlemenizde fayda var.

Rüyada eşek eti yediğini görmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada eşek etini yemek tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına tabir olunur.

Rüyada eşek eti pişirmek hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada bebeğe et yedirmek aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Rüyada et yediğini görmek allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, uzun bir süre yas tutmak zorunda bırakacağına inanılır.

Rüyada birinin köpek eti yediğini görmek içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına rivayet eder.

Rüyada birinin insan eti yediğini görmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, büyük problemler yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada birine et yedirmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments