Rüyada birinin elinin koptuğunu görmek

Rüyada birinin elinin koptuğunu görmek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine, malvarlığının artacağına, güzel bir haber almaya, rahat ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada birinin elinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Rüyada öğretmenin elini öpmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölü birinin elini öpmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çaresizliklerine ve çözümsüzlüklerine çareler ve çözümler bulacağına inanılır.

Rüyada tanıdık biriyle el sıkışmak şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yoluna çıkan engelleri herhangi bir yardım almadan aşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine delalettir.

Rüyada ellerinin kanadığını görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada elinin kesildiğini görmek insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına işarettir.

Rüyada kuranı elinde tutmak işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ele dokunmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine işaret eder.

Rüyada elinde kelepçe görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına, alım gücünün zayıflamayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments