Rüyada saat sesi duymak

Rüyada saat sesi duymak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, sıkıntılarına ortak olacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine delalettir.

Rüyada saat sesi duymak gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada saat sesi duymak hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada adam sesi duymak büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına işaret eder.

Rüyada şeytan sesi duymak artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada mermi sesi duymak mali olarak sıkıntıya düşeceğine, fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada kılıç sesi duymak üzüleceğine ve yıkılacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına tabir olunur.

Rüyada şeytanın sesini duymak tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kuran okuyan kadın sesi duymak kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, kendisine bol sohbet, neşe ve eğlence getirecek, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada martı sesi duymak mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments