Rüyada birinin çok uzadığını görmek

Rüyada birinin çok uzadığını görmek sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, çok yüksek mevkilerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada birinin çok uzadığını gördüyseniz:

  • Duraklar, karamsarlığa kapılır veya cayarsanız zararlı çıkabilirsiniz.

Rüyada saçının uzadığını görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Rüyada bir başkasının boyunun uzadığını görmek verdiği vaatleri yerine getireceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada boyun uzadığını görmek kazancının çok daha fazla olacağına, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine delalettir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına delalet eder.

Rüyada eşinin saçlarının uzadığını görmek sevilen bir kişi ile tartışılacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine delalet eder.

Rüyada kaşı uzamak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tırnağının uzadığını görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına inanılır.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments