Rüyada kaşı uzamak

Rüyada kaşı uzamak hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, çok yıpranacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Rüyada kaşı uzamak gördüyseniz:

  • Sunulan yardımları nezaketle kabul ettiğiniz taktirde zorluk çektiğiniz şeyleri rahatlıkla halledebilirsiniz.

Rüyada kaşları uzamak endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşı uzamak hiç bilmediği bir işe gireceğine, kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaşlarının uzadığını görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada kaşın uzadığını görmek işlerinin büyüyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılın uzadığını görmek hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının saçlarının uzadığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine delalet eder.

Rüyada erkeklik organının uzadığını görmek arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına delalettir.

Rüyada birinin çok uzadığını görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments