Rüyada saçının uzadığını görmek

Rüyada saçının uzadığını görmek destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine ve yakın zaman içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, ruhunu güzelleştireceğine, onu dingin, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine delalettir.

Rüyada saçının uzadığını gördüyseniz:

  • Yardım talebinde bulunmanız durumunda hayal kırıklığı yaşamayabilirsiniz.

Rüyada saçları uzamak işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, daha şık mekanlarda eğleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin saçının uzadığını görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine yorulur.

Rüyada saçımın uzadığını görmek bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, performansının, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçı uzamak biraz zaman geçmesi gereken haber, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada kendi saçlarının uzadığını görmek kavgaların ve huzursuzlukların son bulacağına, her zaman hayırlı işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşın saçının uzadığını görmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine inanılır.

Rüyada saçlarının beline kadar uzadığını görmek bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments