Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine, çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük başarılara işlere imza atılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, gittiği yolda kendisini ispatlayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını gördüyseniz:

  • Takılınılan yerler varsa, alışılmadık fikirlerin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada başka birinin boyunun uzadığını görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada çocuğunun boyunun uzadığını görmek sahip olduklarının eksileceğine, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada boyunun çok uzadığını görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına inanılır.

Rüyada birinin boyunu uzadığını görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada eşinin boyunun uzadığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına, pek çok kişiye yanında iş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin boyunun uzadığını görmek kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boyunun uzadığını görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına işarettir.

Rüyada oğlunun boyunun uzadığını görmek kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments