Rüyada kocasını çirkin görmek

Rüyada kocasını çirkin görmek akrabalarla küslüklerin sona ereceğine, düşmanlarının güçleneceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, rüya sahibinin fakirleşeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına alamet eder.

Rüyada kocasını çirkin gördüyseniz:

  • Geçmişi hatırlamanız aynı hataları tekrarlamamanızı sağlayabilir.

Rüyada kocayı çirkin görmek büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, kazancında artış olacağına delalettir.

Rüyada kocasını çirkin görmek aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada güzel kadını çirkin görmek çevresinden yükselen çatlak seslerin kesileceğine, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına tabir olunur.

Rüyada çirkin gelin olmak hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çirkin ağız görmek moralinin yerine geleceğine, elinin de bollaşacağına, aile içinde geçim sıkıntısı çekilmeyeceği gibi, her zaman elindekiler için şükrederek yaşayan rüya sahibinin her zaman rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada başkasının çirkinleştiğini görmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın birini çirkin görmek evin kasasına giren gelirin artacağına, mevcut konforunun da devam edeceğine işarettir.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek yoklukları ve hastalıkları unutacağına, uzun bir zamandan beri istenilen bir şeye sahip olunacağına, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments