Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, zorlukların artacağına, sorunların son bulacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, hayırlı bir işe başlayacağına ancak bu işin daha zor bir duruma geçeceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, kötü günlerin arkada kalacağına, yalnız hissetmeye, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına işarettir.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin gördüyseniz:

  • Kültürel aktiviteler, ruhsal çalışmalar ya da mistik konularda veya gerçek anlamda maceraya atılma isteğinizin artabileceği bir aylık süreçtesiniz.

Rüyada erkek arkadaşını çirkin görmek sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına delalettir.

Rüyada arkadaşının çirkinleştiğini görmek itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada çirkin bir erkek bebek görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çirkin erkek yüzü görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada bir erkeği çirkin görmek ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, asla dert yüzü görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin erkek çocuğu görmek kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına ve çok büyük zararlara uğranan bir dönemin kapanıp çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada çirkin bir erkek görmek büyük miktarda para kazanacağına, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına delalet eder.

Rüyada sevdiği erkeği çirkin görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments