Rüyada çirkin ayak görmek

Rüyada çirkin ayak görmek içinin hafifleyeceğine, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına, kendisine bir çiftlik evi alacağına yorulur.

Rüyada çirkin ayak gördüyseniz:

  • Şu an öyle gibi görünse de, belli bir düzenleme veya plana bağlı kalmak akıllıca olmayabilir.

Rüyada çirkin ayak görmek sağlığın günden güne iyiye gideceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birini çirkin görmek büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada ölüyü çirkin görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çirkin bir hayvan görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret eder.

Rüyada çirkin adamla evlenmek iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok çirkin bebek görmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada çirkin ve yaşlı kadın görmek çok rahat, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına yorulur.

Rüyada bir insanın çirkinleştiğini görmek daha fazla dünya malı sahibi olacağına, çok kötü durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments