Rüyada kendini çirkin görmek

Rüyada kendini çirkin görmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, desteksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendini çirkin gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim projelerine ağırlık verin.

Rüyada vücudunu çirkin görmek özellikle kendisine yakın hissettiği bir kişiye kendi özel hayatı hakkında son derece özel bir sırrı anlatacağına, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çirkin bir gelinlik giymek hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet etmektedir.

Rüyada fotoğrafta çirkin çıkmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çirkin adamdan kaçmak gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine, yeni ve büyük başarı getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada çirkin ayakkabı giymek bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çirkin diş görmek kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, parasının üstüne para ekleyeceğine işaret eder.

Rüyada çirkin surat görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada çirkin gelin görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, sıkıntılı dönemleri atlatacağına ve işyerinin tekrar iş yapar hale geleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments