Rüyada birinin çikolata aldığını görmek

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, bu sayede işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, üzeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çikolata aldığını gördüyseniz:

  • İşlerinizi yoluna koymak istiyorsanız artık bahane bulmaktan vazgeçin.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada çikolata aldığını görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına inanılır.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, elinin bollaşacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine delalet eder.

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, bu sayede yaşanan kötü durumların ve problemlerin hiçbir zarara yol açmadan en kısa zamanda ortadan kalkacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada lokum çikolata yemek aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, bir hastalıktan kurtulunacağına alamet eder.

Rüyada bitter çikolata görmek aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada sıcak çikolata yapmak iyi geçiminin biteceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments