Rüyada bitter çikolata görmek

Rüyada bitter çikolata görmek hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, çok büyük yenilikler yapacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, beklediği haberin gelmeyeceğine ya da duygu ve düşüncelerinin karşılık bulmayacağına, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına inanılır.

Rüyada bitter çikolata gördüyseniz:

  • İstediğiniz konularda başarılı olmak için daha katı kurallar koymalısınız.

Rüyada bitter çikolata görmek sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı baklava yemek içinde bulunduğu sıkıntılardan herhangi bir zorluk çekmeden kurtulacağına, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına işarettir.

Rüyada kalpli çikolata yemek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, önemli kişi haline geleceğine delalet eder.

Rüyada çikolatalı lokum yemek zorlukların çözüme kavuşacağına, düşman malından yemeye yorulmaktadır.

Rüyada ölü birinden çikolata almak uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, hidayete erip huzuru bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil çikolata yemek dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata kutusu görmek maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tatlı çikolata yemek bir sebeple kendi içine kapanacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments