Rüyada çikolata aldığını görmek

Rüyada çikolata aldığını görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, iyi hissedileceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada çikolata aldığını gördüyseniz:

  • Herkesin kendi fikirlerinin ele alındığından emin olduğu bir uzlaşma metni sağlamaya çalışabilirsiniz.

Rüyada birinin çikolata aldığını görmek yanlış yollardan döneceğine, sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına işaret eder.

Rüyada birinden çikolata aldığını görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çikolata aldığını görmek iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, psikolojik olarak düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çikolata satın aldığını görmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına delalettir.

Rüyada çikolatalı ekmek külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, iş hayatına girmek için doğru zamanın yaklaştığına işaret eder.

Rüyada çikolatalı kek yemek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, sorunların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada marketten çikolata almak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bol bol çikolata yemek sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments