Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için allah’ın çok büyük yardım edeceğine, mallarının da hayırlı olacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kar elde edileceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına işaret eder.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken gördüyseniz:

  • Diyete veya spora başlama ihtiyacı duyabilirsiniz.

Rüyada arkadaşını çikolata yerken görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasını çikolata yerken görmek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada birini çikolata yerken görmek başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, gıybet edeceğine yorulur.

Rüyada çikolata yerken görmek çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine delalettir.

Rüyada arkadaşınla çikolata yemek her geçen gün daha ünlü olunacağına, büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine ve hayırlı bir kısmet ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşına çikolata vermek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine delalettir.

Rüyada arkadaşının çikolata yediğini görmek huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine işarettir.

Rüyada arkadaşının mahrem yerini görmek herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments