Rüyada al yanak görmek

Rüyada al yanak görmek imkanlarının artacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, bir sebeple sıkıntılarının artacağına, kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada al yanak gördüyseniz:

  • İşleri doğru şekilde ele almanız durumunda, olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada al yanak görmek sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanağını ısırmak sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada bir bayanı yanağından öpmek atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hasadının tarlasında kalacağına, aşırı yağıştan ya da doludan ötürü tarlasının zarar göreceğine yorulur.

Rüyada yanağında ben görmek variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, kısmetlerinin ve şansının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi yanaktan öpmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada yanaktan birini öpmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğin kişiyi yanağından öpmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına yorulur.

Rüyada birinin yanağını okşadığını görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments